« Makkaramestaruus ratkottiin lauantaina Tammelassa| Tervehdys makkaran ystävät! »

Makkaran arvioinnit ja makkaramatkat

heinäkuu 2 2006 kirjoittaja: Niilo Orola

Kaväisin Benjaminin Lihatorilla Kausalassa, Iitintie 6. Ostin sieltä useita erilaisia makkaralaatuja ja mukaan vielä tyrkkäsivät pari näytettä. Kauppa sijaitsee aivan Lahdentien varressa, valikoimat hyviä ja tiskillä muutakin lihaa kuin makkaraa ja henkilökunta ystävällistä – näytti aivan buenopaikalta.

Luokiteltu Yleinen |

Voit seurata tähän viestiin tulevia kommentteja RSS 2.0 syötteen avulla. Sekä kommentit että pingit on suljettu.


3 kommenttia viestiin “Makkaran arvioinnit ja makkaramatkat”

 1. Jyri kirjoittaa:
  heinäkuu 13 2006 kello 13:46

  Näitä makkaroita arvioitiin urakalla, ja parhaimmaksi katsottiin Ryynäri, joka oli aika erilainen tyypilliseen Ryynimakkaraan verraten, mutta onnistunut kokonaisuus. Ei ne muutkaan huonosti pärjänneet, mutta pisteissä eivät ihan yhtä ylös päässeet, vaikkakin olivat ihan mukavasti maustettuja.

  Lisäksi oli testissä Korpelan Lihapoika Hugo, joka korkeasta lihaprosentistaan (90%) ei oikein maistunut, epäilen että rasvan määrä on vedetty liian alas (10%), se tekee makkarasta turhan kuivan. Kuumalla grillillä tuo varmaan vielä päästäisi enemmän rasvaa ulos. Muut Lihapoika-sarjan makkarat saivat paremman arvosanan, arvoiitiin edellistiistaina.
  //Jyri

 2. Niilo kirjoittaa:
  heinäkuu 19 2006 kello 13:07

  Eilisen arvioinnin ohessa nautittiin paria edelliskertaista makkaraa viikon pakkassession jälkeen eikä niitten mausteiden määrä ollut merkittävästi vähentynyt, ainoastaan hiukan tasoittunut

 3. Niilo Orola kirjoittaa:
  elokuu 8 2006 kello 21:44

  Kävimme tutustumassa Berliinin makkaramaailmaan, joistakin makkaroista saimme näytteet, mutta johtuen aikataulun ja kuljetuksen ongelmista emme voineet laajaa valikoimaa tuottaa Suomeen maisteltavaksi. niistä joista maistelua on saatu tullee myöhemmin lisää sivuillamme.


       

Sivun alkuun

  RSS

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic