« Kesän kuumat ja pitkät| PAJUNIEMEN BRATWURST VUODEN PARAS UUTUUSMAKKARA »

Heinäkuun helmet makkaroista

elokuu 27 2007 kirjoittaja: aks

Berner  WurstelnRakvere grillmeisti juustugaHeinäkuu oli hektistä aikaa makkararintamalla, vaikkei sää grillaajille suosiollinen ollutkaan. Uutuuksista ulkomaista alkuperää oli 6 kappaletta ja 11 kotimaista. Kotimaisista parhaaksi todettiin Makulihan Kevyt Kesämies-grillimakkara 17 pisteellä, huolimatta korkeahkosta hinnasta. Sen sijaan Vatajan Herkuttelijan grillimakkara (9p) ei kirvoittanut arvostelijoilta ansiokkaita arvosteluja.
Ulkomaisista makkaroista parhaat olivat tasapistein (16p) Alpengut Berner Würstel ja Rakveren Grillmeistri juustuga.

Makkaroiden keskimääräinen arvostelumenestys oli 13,50 pistettä ja hinta/laatuarvostelutkin olivat keskimääräistä parempia, josta voisi toivoa makkaroiden laadun nousseen hinnan kustannuksella, mikä tietenkin olisi hyvin mukavaa.

Luokiteltu Uutuudet, Yleinen |

Voit seurata tähän viestiin tulevia kommentteja RSS 2.0 syötteen avulla. Sekä kommentit että pingit on suljettu.


Ei en&amul;ä kommentteja.
       

Sivun alkuun

  RSS

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic