« Grillaustaistelu| ATRIA RAAKAMAKKARA VUODEN PARAS »

Kesän makuja

heinäkuu 26 2008 kirjoittaja: jyri

Kesä- ja heinäkuussa saatiin arvosteltua vain 21 makkaraa, erilaisten teknisten ongelmien vaivatessa. Tärkeimmät uutuudet on kuitenkin saatu läpikäytyä, ja parhaimmaksi päätyi  Tilateurastamo Ikosen Pippurigrillimakkara 93 pisteellä. Se todettiin lihaisaksi ja vaikka pippuri tuntuu heti alusta asti voimakkaana niin maku on sopusuhtainen ja jatkuu pitkään viimeisen puraisun jälkeenkin, ei tarvitse sinappeja tai muita lisukkeita!

Toiseksi parhaaksi ylsivät 88 pisteellä Makuliha Oy:n Tammelan Kommee ja Kotivara Oy:n valmistama  Pirkka Porogrillisalami. Tammelan Kommeessa kielen päällä tuntuu voimakas mausteseos, mukana niin pippuria kuin chiliäkin, makkaran rakenne tukeva, kohtuullisen reilu rasvapitoisuus pehmentää makua ja luo makkaralle grilliin sopivan tulevaisuuden. Porogrillisalamissa lihaa piisaa, rasvaisuus on sopiva ja mausteisuus tasainen pippureineen, jälkimaku selkeä, pitkä ja miellyttävä.

Ulkomaanherkuista parhaaksi katsottiin virolaisen AS Rakveren valmistama Vahemeren Vorstike Lambasooles, jonka massa on karkea, murenee suuhun, hyvä kuivatun tomaatin maku, mielellään otti lisää!

Luokiteltu Uutuudet |

Voit seurata tähän viestiin tulevia kommentteja RSS 2.0 syötteen avulla. Sekä kommentit että pingit on suljettu.


Ei en&amul;ä kommentteja.
       

Sivun alkuun

  RSS

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic