« Syksyn kootut maistelut| Lisää linkkejä »

Joulumakkarat

joulukuu 25 2008 kirjoittaja: aks
Joulumakkaraa

Joulumakkaraa

Joulun lähestyessä on taas joulumakkaroita testattu. Suomessahan joulumakkaraperinne on hieman päässyt välillä uupumaan, mutta on taas virkistynyt viime vuosina. Joulumakkarahan eroaa normaalista lähinnä mausteidensa avulla. Tämän vuoden testatuista makkaroista parhaaksi katsottiin Wurst Fennican Joulumakkara, joka on hyvin jouluisasti maustettu. Katso kaikki testatut joulumakkarat.

Lue myös Niilon kolumni aiheesta!

Luokiteltu Tunnelmia, Yleinen |

Voit seurata tähän viestiin tulevia kommentteja RSS 2.0 syötteen avulla. Sekä kommentit että pingit on suljettu.


2 kommenttia viestiin “Joulumakkarat”

  1. Niilo kirjoittaa:
    joulukuu 24 2008 kello 23:05

    AKS yritti löytää arvosteluihinsa joulumakkaroita ja vaikka niitä emme ehtineet paljoa maistella, käsiini jäi keskustan Sokoksen Wotkinin lihamyyntipisteestä Joulumakkaraa, joka oli kilohinnaltaan sopuisa 5€. Makkarassa oli weisswurstin ulkonäköä ja tunnelmaa, liha oli tasaiseksi jauhettu ja mausteutus oli hyvin perinteinen ja luonteenomainen makkaratyypille . Ei hirveän mausteinen mutta joulun kunniaksi heittelin keitinveteen laakerinlehtiä, pippureita ja inkivääriä, ne eivät hirveästi makua tuoneetkaan, loppukypsytys valurautapannulla teki gutaa makkaralle ja sen piilevät luonteenpiirteet tulivat esille, sillä makkarasta kehittyi loppukäsittelyn ansiosta hyvinkin 85 pisteen makkara huolimatta valjuhkosta alusta!

  2. Jyri kirjoittaa:
    joulukuu 28 2008 kello 19:31

    joulumakkara Valmistinpa minäkin Chef Wotkin’sin Joulumakkaraa, mutta vaikka se olikin weisswurstia en keittänyt makkaraa, pistin suoraan paistinpannulle miedolle lämmölle, vaikka vakavamieliset makkarahenkilöt sanoisivatkin varmaan että väärin valmistettu… puolen tunnin jälkeen makkarat alkoivat näyttää kypsiltä. Osa oli haljennut, massa turposi kuumetessaan jonkin verran. Maku oli hyvin nmieto, mutta kyllä siellä mausteita oli, koskapa Wotkinsin tulinen sinappi maistui paremmalta kuin tavallinen!


       

Sivun alkuun

  RSS

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic