« Makkaratehtaiden myymälät päivitetty| WEST CHARK KEVÄTGRILLERI VUODEN PARAS »

Valmistustavat mukaan arvosteluun

elokuu 20 2009 kirjoittaja: jyri
Puugrilli

Puugrilli

Muutaman kuukauden  ajan AKS on nyt arvioinut makkaroita myös muilla tavoin kuin kiuaspannulla valmistettuna, olemme käyttäneet kaasu-ja sähkögrilliä, avotulta ja myös maistelleet kylmiltään sellaisia salamimakkaroita jotka eivät kuumennettavaksi ole tarkoitettukaan! Muutkin valmistustavat odottavat vuoroaan, kun niille sopivaa makkaraa tulee arvioitavaksi.

Aiemmin halusimme arvioida kaikki makkarat yhdenvertaisesti,  jokaiselle sama valmistustapa tyypistä riippumatta.  Tämä tietysti suosi toisia ja sorti toisia makkaroita,  esimerkiksi bratwurstit eivät tule parhaimmilleen kiuaspannussa.  Nykyään otamme tämän huomioon, ja makkaroiden tiedoissa näkyy mikä on ollut valmistustapa. Samaa makkaraa voidaan kokeilla eri tavoilla tehtynä, ja katsoa kuinka paljon se vaikuttaa lopputulemaan. Osalle makkaroista nimittäin käy mikä tapa tahansa, ja hyvää tulee!  Se onkin ehkä hyvän makkaran merkki, maistuvaa sekä kylmänä että eri tavoilla lämmitettynä.

Jatkamme siis arviointeja, talven aikana varmaan vähemmän grillaillaan ulkona, enemmän käytetään niitä välineitä jotka jokaisen kotoa löytyvät. Ainakin siskonmakkarat otetaan keitettynä ensimmäisinä uuteen testiin!

Luokiteltu Faktaa, Muistoja |

Voit seurata tähän viestiin tulevia kommentteja RSS 2.0 syötteen avulla. Sekä kommentit että pingit on suljettu.


Ei en&amul;ä kommentteja.
       

Sivun alkuun

  RSS

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic