Maistellut makkarat, 04.04.2019
NRO Tuote Valmistaja Tyyppi Pisteet €/kg Arvio ja ostopaikka
  4491Pirkka Luomu NakkiLihatukku Harri Tamminen Oy (Suomi)A-lk nakkimakkarat 50€ 11,63Kuori todella hyvä ruskistuu kauniisti molemmilta puolilta, pienikin palnen riittää arvion tekemiseen, maku jotenkin epämieltymystä herättävä broilerimainen maku vaikka tässä lienee kaikkien kauneustandardien mukaan kasvatettua lihakarjaa tai vastaavaa? Miten on tehty näin huono nakki. vaikka esitettykin hyvää. (K-Supermarket Hertta)
  4492Kivikylän Paistilenkki (Suomi)A-lk lenkkimakkarat 79€ 11,00Kyse on siitä että on lihaa, lihaa on ja paljon, puruvastus hyvä, ellei erinomainen, rasvainen ja mehukas, mausteutus sopiva, ennen kypsentämistä poista muovikuori, kuten myös kylmänä nautittaessa. (K-Supermarket Hertta)
 4493Palcarsa Chorizo ChipotlePalcarsa SL, Leon (Espanja)A-lk erikoismakkarat 94€ 23,00Ulkkis kuivannäköinen, irtoaa paprikaista nestettä, mutta karkea rakenne sisältää paljon makua, chilin määrä kuitenkin kohtuullisen tuntuinen, vaikuttaa voimakkaasti syljen eritykseen, maukas. (K-Supermarket Hertta)

Edellinen istunto, maistellut
Pysyvä linkki tälle sivuille

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic